Friday, January 7, 2011

Raja Sehari...

Tema Kuning Emas menjadi pilihan di hari Persandingan Adamawa...


I luv the chairs.."Mahligai Cemara" did a good job. Simple & Nice!

Ketibaan yang ditunggu-tunggu oleh para tetamu yang hadir....


Kedua mempelai berarak masuk ke Dewan Utama...


Duduk di atas pelamin untuk aturcara seterusnya...

Acara merenjis oleh kaum kerabat yang hadir....tapi pix semua with photographer blum siap

Meja Santapan Beradap....*Main Table* pix before makanan terhidang;-)

Mr. & Mrs Adam menahan lapar sampai pukul 2 lebih baru dapat makan...hihi

 

Apabila Raja Sehari telah siap bersantap & Rakyat sekalian alam telah pun kenyang....apalagi photoshoot lah!

Theme for the Groom's side:  soft PINK  for Men, shocking PINK for the ladies...

The siblings...but my eldest bro's baju, pink dia lain sikit hmmm:-(

The Co-Host...la kiranya sampai tak sempat bersantap bersama..uhukk:-( 
almaklum sorang jadik *usherer* sorang jadik *chauffer*  

Walau apa-pun yang penting semua happy, pengantin pun happy, tetamu pun happy dan segalanya berjalan dengan lancar.  Alhamdulillah!

Acara penutup majlis yang boleh dianggap suweet bagi we all la;-)...pabila dewan dah mula lengang dan hanya tinggal saudara mara serta rakan taulan kami pun....


*

*

*

*
patutnya the bride??!! hahaha takpe kita pecah tradisi suker hati ;-) 
Look at the guyz beriya-iya even yang sorang tu dah pun bergelar sang suami. lol

SEKIAN DULU untuk Part ke-2 ni.  Cuaca lembab, angin sepoi -sepoi bahasa semenjak dua menjak ni membuatkan takde mood nak buat ape-ape. Nak bukak lappy pun bercinta rasanya, asyik nak melelapkan mata je.  Tapi kena masak juga *walaupun! dah tiga hari berturut-turut menu yang sama, akan dieleborate di post akan datang* hmm.. kalau perut lapar lagi la tak boleh berfikir.  
 
Tata


ps: pix credit to rakan-rakan yang hadir

2 comments:

Anonymous said...

billion thanx to all...nicko

Posh Alert said...

so appreciation lunch? dinner? or McD..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...